marți, 23 februarie 2010

Kilareala?

Am testat ultimele jocuri si pot spune urmatoarele:
- Avatar the game: m-am plictisit dupa 1 nivel. Prea multa vegetatie. Prea multa!!! Ma dureau ochii cand cautam inamicii. (nota mea: 3/10)
- Mass effect 2: interesant dar dupa 2-3 nivele in care nu mai aveam resurse si ma puneau sa caut pe planete frecand mouse-ul de am crezut ca il stric, am renuntat la joc. (nota mea: 5/10)
- Venetica: recomandat de un amic. Pare interesant dar este in stilul Gothic. Lume imensa si ore pierdute in fata monitorului. Nu mai am rabdarea din liceu sa pierd juma de zi sa caut o cutie pe un tarm al insulei. Pus la pastrare. Poate il termin jucand 1 ora pe luna timp de 10 ani. (nota mea: 8/10)
- Saboteur: putea fi interesant daca nu pateam urmatoarea: joc aproape tot nivelul 1 si mor pe final. Imi apare un ecran cu (daca mai tin minte) restart sau replay. Lol! Dupa fiecare checkpoint am dat save, asa ca unul din ele (restart sau replay) imi incarca salvarea de la ultimul checkpoint si nu de la inceputul nivelului. Am ales unul din ele (nu mai stiu care). Desigur ca m-a dat de la inceputul nivelului. Am facut spume. Am intrat in meniu si am cautat sa incarc cumva salvarea ultimului checkpoint. Ia-o de unde nu-i. Am incarcat autosave-ul care era salvarea de la inceputul nivelului. Ce se intamplase? Simplu: cand am dat restart, boul de joc mi-a suprascris salvarea mea de la ultmimul checkpoint cu cea de la reinceperea nivelului. Shift + DELETE!

Ca atare, in maxim 1 ora am testat 4 jocuri pe care le-am cam ras din pc. Si astia se mai mira ca nu le mai cumpara lumea jocurile si e pirateria in flaore? Faceti fratilor jocuri interesante, nu spectaculoase. Lumea vrea gameplay, nu grafica. Cine v-o fi mintit ca lumea vrea grafica? Cocalarii de 15 ani? Mda, sunt si aia o piata, dar ...
Sau oare am si eu o varsta si nu mai am chef de jocuri?

Un comentariu:

  1. Pai cum vrei tu gameplay cand nici nu ai apucat sa vezi tot continutu jocului ca esti tu ciufut si nai rabdare .
    " Sau oare am si eu o varsta si nu mai am chef de jocuri? " , poate ca ai dreptate MOVE ON :))

    RăspundețiȘtergere