vineri, 19 martie 2010

Disperatii dupa Starcraft 2

Iata o dedicatie din partea mea catre toti distrusii peste 20 de ani care sunt disperati dupa o cheie de beta la Starcraft 2:

Bai distrusilor. Pana la 20 de ani va mai inteleg sa va agitati ca stiti voi ce in caldare, dar dupa 20-22 de ani nu va mai maturizati si voi? Stati ca animalele pe net sa cautati chei pentru un beta? Get a life! Read a book! F**k a chick! Do something. Este o varsta pentru toate. Da. Recunosc. Si eu ma mai joc. Dar foarte rar si 95% din jocuri nu rezista mai mult de 10 minute la mine in pc pentru ca dupa 1 nivel le sterg. Sunt prea proaste. Sau poate nu mai sunt eu pustiul ala care se distra cu orice pac-pac.
Este adevarat ca si eu astept 1-2 jocuri pe an sa apara. Si o sa astept vreo 2-3 ani sa apara Diablo 3, dar ... totusi. Cand apare, il iau si il joc. Nu ma agit sa testez un beta ca mai apoi sa il joc dupa 6 luni. La cate sunt de facut in lumea asta, de beta va arde voua? Iesiti afara ca e primavara si fetele va asteapta pe bancile din parcuri. Mergeti la sala sa mai dati jos din fundul ala marit cu Cola de la piciorul mesei. Iesiti cu prietenii la o terasa.
Dar se pare ca unii nu se maturizeaza. Vor ramane copii pe vecie.

2 comentarii:

  1. :)) Ce vrajeala, e vreo zi in care nu te joci pe computer? :)) Same shit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cam acidă reacţia ta, la adresa unora. Şi eu am aşteptat Starcraft2 şi încă mai aştept. Poate de aia n-aş putea să dau cu parul în alţii. Totuşi, unii "distruşi" îl aşteptă de prin '99 şi mi se pare ceva normal să fie curioşi despre ce-i nou în joc. Iar la Blizzard, 6 luni înseamnă alţi 3-6 ani.

    RăspundețiȘtergere