joi, 1 aprilie 2010

25 de milioane sunt prea putine pentru soferii de la RATB

Asa se pare. Au niste salarii nesimtite pentru niste oameni fara studii superioare. Eu castigam la ultimul job 60% din salariul lor si am studii superioare si lucram pe un job de studii superioare. Si nu citeam ziarul la stop sau nu ascultam muzica in ambuteiaje. Eu lucram 8-9 ore. Sunt destui care nu au loc de munca si ei isi permit sa isi bata joc de 25 de mil. Si-au batut joc azi de 700000 de bucuresteni. Si pentru ce? Pentru un zvon. Ca au auzit ei ca nu vor primii salarii mai mari sau prime de sarbatori. Deci faci greva pentru ce va fi sau nu in viitor? Fain.
Eu i-as da pe toti afara si as angaja someri cu permis de conducere sa treaca la volanul microbuzelor. Sa ii vad atunci pe cei de la ratb ce mai zic de salariul de 25 de mil. Li se mai pare mic cand nu il mai au?
Niste nenorociti imputiti. Sper sa ii dea afara sau sa le opreasca din salariu.
Eu daca faceam greva la locul de munca si ziceam sa imi dea mai mult ca azi nu vin la munca, a doua zi eram cu cartea de munca inchisa pe birou.

2 comentarii:

  1. Frate şi eu am auzit treaba, cum că ar lua vreo 26 de bulioane aia !! păi acu' pe prafu ăsta să zică mercy că e destul, alţii lucrează trei luni si ceva prin televiziuni, ca să ia banii ăia şi nu zic nimic, bine nici nu ar mai avea cui că mai sunt vreo 20 inşi cu tot cu şoferi şi cu portari :)). Acu pe bune aştia sunt chiar bulangii, dacă tot sunt regie propie ca si labagii aia de la Metrou să isi fac salariile in funcţie de încasări. Hai baftă. LEON

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite aici cum a trecut ala cu autobuzu' pe rosu http://www.antena3.ro/stiri/rutier/soferul-autobuzului-care-a-lovit-mortal-un-barbat-in-capitala-concediat_94616.html LEON

    RăspundețiȘtergere