marți, 8 iunie 2010

Pase la fileu cu Firea si Boureanu


Aici s-au format tabere. Au fost oameni care au aruncat cu rosii in Firea si oameni care au aruncat cu oua in Boureanu. Eu pot sa arunc in amandoi sau sa nu arunc in nimeni. Dpdv al omului care vrea paine si circ si OTV-izarea antenei 3, acest incident ma poate face sa imi iau un hot-dog si ceva Cola si sa ma asez mai comod in fotoliu, urmarind cu mare interes circul de la antena 3. Imi poate place. Dpdv al omului care nu inghite asemenea scandaluri (si fac parte din aceasta categorie din urma), nu imi ramane de facut decat sa schimb canalul. Deci pot binemersi sa arunc cu oua si rosii in ambii, adica sa ii critic.
Boureanu. Ce sa te astepti din partea lui? Nu exista emisiune pe unde a fost sa nu se incinga la o discutie aprinsa. E tot timpul cu zambetul pe buze si cu scandalul pe limba, gata oricand sa il arunce in discutie.
Firea. Nu ma uit la emisiunile ei, oricat de interesanti ar fi invitatii ei pentru ca nu pot sa sufar stilul ei de moderare. Intrerupe tot timpul invitatii, nu ii lasa sa termine mai nicio idee, are un stil de a vorbi foarte agasant si ma zgarie la ureche.
Aici a fost ghinionul lui Boureanu. Daca venea la o alta emisiune (poate doar la Dana Grecu sa mai pateasca ca la Firea), nu patea asa ceva. Pana una alta, cei doi s-au nimerit. Nu pot spune ca s-a intalnit boul cu capra. Pot spune ca s-a intalnit Boureanu cu Firea (fara nicio legatura cu animalele din propozitia anterioara).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu