vineri, 6 noiembrie 2009

Hai la cinema, conasule!

Uniunea Europeană a votat o nouă lege a telecomunicaţiilor, care protejează providerii de telefonie mobilă şi internet. În privinţa legăturii la internet, forul european le oferă firmelor de profil libertatea de a întrerupe contractele.

Decizia UE vine după ce mai mulţi producători de film şi muzică au cerut o lege mai aspră pentru protejarea drepturilor de copiere şi distribuire. Cu toate acestea, Uniunea Europeană încearcă să priotejeze userii în faţa deconectărilor arbitrare.

Astfel, providerii de net pot întrerupe contractul numai dacă fac dovada unei încălcări a legii, în caz contrar putînd fi acţionaţi în judecată. va fi pentru prima oară cînd companiile furnizoare de internet vor putea întrerupe conexiunile utilizatorilor care descarcă ilegal materiale protejate de legea drepturilor de autor.

Legea nu a fost încă promulgată, aşteptîndu-se acordul Parlamentului European. Cel mai probabi, legea va fi promulgată pînă la finalul acestei luni


Sursa: gsp.ro

N-am vazut prostie mai mare. Daca ei cred ca eu o sa dau bani pe mai mult de 2 filme la cinema pe an sau de 1 soft pe an, se inseala amarnic. E ca la femei. Daca ai prietena, futi. Daca nu ai prietena, nu te duci la curve ca nu iti permiti.
Super amuzant mi s-a parut si comentariul unui user de pe gsp.ro:
ok...
si ce o sa se intample???
- provideri o sa aiba din ce-n ce mai putini utilizatori
- filmele si muzica tot n-o sa se vanda
- care vindeau CDuri la universitate acum cativa ani o sa reapara
- jocurile si programele tot no sa se vanda si lumea o sa treaca pe chestii free (linux etc), ceea ce o sa fie un dezastru pentru al de MS....
concluzia... practic nu o sa aiba nici un beneficiu, d c o fac???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu