joi, 27 mai 2010

Anti-PSD pana la moarte

Ma gandesc acum ca eu am zis ca l-as vota si pe Bin Laden daca candideaza impotriva PDL. Era o vorba. Daca ajung in fata faptului implinit, ma mai gandesc, ca doar nu sunt idiot.
Ii aud pe unii cum zic ca l-au votat pe Base ca sa nu iasa PSD-istii lui Iliescu. Bai oameni buni, eu inteleg ca ii urati pe PSD-isti si il urati pe Iliescu. Si eu il urasc pe Ilici. Dar de la a-l uri pe asta si pana la a vota orice alt partid care e impotriva PSD e deja cale lunga. Adica daca maine un candidat de la PSD se lupta cu unul de la partidul nazistilor, voi il votati pe nazist? Probabil ca da. E normal sa urasti pe cineva, dar sa ajungi sa iti croiesti toate alegerile viitoare in baza acelei uri e un semn de prostie pura. Ca si cum o tipa ranita de sotul ei care a parasit-o pentru una mai tanara va ajunge sa urasca barbatii. Imbecilitate in forma maxima. Nici iubirea nemarginita si nici ura extrema nu fac bine mentalului, iar cei care imbratiseaza asemenea sentimente ar trebui sa mai treaca pe la Balaceanca. In mod normal un om trebuie sa fie rational. Sa gaseasca o cale de mijloc. Extremele deformeaza caracterul omului.

Un comentariu:

  1. Daca ne uitam la tenta politica a peste 50% din posturile tale, e clar ca tu esti cel care duce lucrurile la extrem. Calmeaza-te baiatule!

    RăspundețiȘtergere