joi, 9 septembrie 2010

Analfabetii de la gsp

6 comentarii:

 1. ma tu nu esti ala care corectezi oameni in comenturi pe ggb.ro?

  RăspundețiȘtergere
 2. Pai daca sunt multi analfabeti, ce sa fac si eu?

  RăspundețiȘtergere
 3. Sincer de astfel de persoana care intre pe site-uri doar ca sa scoata in evidenta gresilile unora si ale altora ca sa se dea si ei important is satul. Altceva mai bun n-ai de facut ?
  Si pana la urma unde au gresit astia ? Ce vrei sa spui ca nu-i corect : "revine in antrenorat" sau ?
  Toti va dati doctori in gramatica limbii romane pe net, dar niciunul nu sunteti in stare sa spuneti unde au gresit, si sa dati varianta "corecta".

  RăspundețiȘtergere
 4. Aia sunt analfabeti, dar tu esti de-a dreptul idiot, amice.
  Cat de imbecil sa fii sa nu vezi ca intre subiect si predicat nu se pune virgula?
  Tampitule!
  Prostule!

  RăspundețiȘtergere
 5. Iti multumesc pentru jignirile de rigoare, nici nu ma asteptam la altceva de la o astfel de persoana.
  Vad ca n-ai altceva mai bun de facut decat sa sesizezi greselile altora, si sa-i faci pe toti tampiti si prosti. Modul in care te exprimi denota o nesimtire, o infatuare si o aroganta crasa.

  Se vede cat esti de frustrat, nu sti cum sa te faci remarcat si atunci ti-ai tras blog in care iti dai si tu cu parerea despre unul si altul in speranta ca cineva te va baga in seama.
  Era firesc sa nu lipseasca din meniu si vesnica critica gramaticala. Cireasa de pe tort pentru multi "bloggeri" in devenire de pe la noi.
  Ca deh, acuma-i la moda sa avem fiecare blog, ca altfel nu suntem "cool".
  Esti de-a dreptul penibil, mai bine ti-ai ocupa timpul liber(ca tot vad ca nu duci lipsa de el) cu ceva folositor, fa si tu o munca in folosul comunitatii, un voluntariat pentru a imbunatatii situatii traii.Nuuu, ii mai comod sa stam pe net toata ziua si sa cautam greseli de exprimare sa le postam pe blog si sa-i facem pe altii analfabeti, tampiti si prosti.
  Macar de ai scoate in evidenta adevaratele greseli gramaticale si de exprimare, nu pentru orice virgula in plus sau in minus. Ca asa o sa tot gasesti, si poti sa-ti umpli saracia de blog numai cu asa ceva. Eu iti zic sa te reprofilezi.

  RăspundețiȘtergere
 6. Eu zic sa te duci la culcare.
  Nici macar prost nu esti. Prostul stie cand e prost ca i se spune. Tu nu te-ai prins inca?

  RăspundețiȘtergere