miercuri, 8 septembrie 2010

Medal of Horror

În 2005, Jack Thompson (avocat la acea vreme) a apărut pe micile ecrane în cadrul emisiunii 60 minutes susţinând că seria Grand Theft Auto nu este altceva decât un „simulator de crime”, după ce un tânăr ce jucase GTA sute de ore a împuşcat mortal 3 poliţişti.

Cu toate că în 2008 Baroul din Florida îl exclude pe Thompson din rândurile sale, pentru obstrucţionarea justiţiei, acesta rămâne pe prima pagină a ziarelor intentând în 2009 un proces împotriva Facebook pentru că pe site-ul de socializare fuseseră create grupuri potrivnice lui.

Recent, Jack Thompson (actualmente anti-video-game activist) a trimis o scrisoare lui Robert Gates - U.S. Secretary of Defense – în care îi solicită acestuia „să ia toate măsurile necesare pentru a împiedica lansarea jocului Medal of Honor, deoarece acesta este un pericol pentru soldaţii americani, oferind inamicilor o bună metodă de antrenament”.

De asemenea, Thompson a mai solicitat „ca acei soldaţi din trupele speciale ce au contribui la crearea jocului să fie identificaţi imediat” [...] "iar împotriva Electronic Arts să se ia măsurile cuvenite"


Asa sunt ei, americanii. Daca joci ca american vs arab, totul e ok. Daca e invers, nu e bine. Cand ei au bomba atomica si o detoneaza peste 2 orase din Japonia e bine. Cand incearca Iranul sa creeze bomba, nu mai e bine. Sa nu uitam ca americanii detin deja bomba nucleara dar nimeni nu le zice nimic. E ca si cum eu, cu arma in mana tip la unul care are si el arma si ii zic "Nesimtitule, esti un pericol public cu arma aia in mana". Pana una alta americanii sunt singurii care au fost un pericol public peste tot pe unde au mers la razboi. Nu au castigat mai niciun razboi la sol si au fost atat de lasi incat sa foloseasca arma nucleara. In Japonia, la sol erau mancati.
Dar sa va mai prezint niste citate:

Conform Kotaku, la cererea reprezentanţilor armatei americane, GameStop nu va distribui first-person shooter-ul Medal of Honor în magazinele situate în incinta bazelor militare americane, din cauza modului multiplayer ce permite jucătorilor să intre în rolul talibanilor.

Din respect pentru bărbaţii şi femeile în uniformă, GameStop nu va distribui Medal of Honor în magazinele din bazele militare. De asemenea vor fi retrase toate materialele promoţionale, iar cei ce doresc să îşi reserve jocul vor fi direcţionaţi către cel mai apropiat magazine din afara bazei

Frustrati mai sunt americanii astia.


sursa: cg



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu