marți, 3 noiembrie 2009

Catindatii: Mircea Geoana

Asa cum am scris despre Basescu, a venit timpul sa ma exprim si in privinta lui Mircea Geoana. Multi il vad favorit la accederea in turul 2 alaturi de Basescu. Probabil ca asa va fi. Mie mi-e indiferent daca iese Geoana sau nu presedinte. Din partea mea sa iasa si Fane Spoitoru' numai sa nu-l mai vad pe Basescu ca nu face nimic in fruntea statului. Asta pot si eu sa fac. Si eu pot sa nu fac nimic si, culmea sau nu, pentru unii, nu voi jigni lumea.
Geoana. Un tip care nu m-a convins cu nimic. Uns cu toate alifiile. Nu stii ce gandeste. Macar la Basescu stii clar de la ce sa te astepti din partea lui: jigniri, scandal si nimic. Absolut nimic. La Geoana in schimb e alta mancare de peste. Poate oricand sa ti-o traga si tu nici macar nu ti-ai dat pantalonii jos, cum foarte bine se poate sa vina cu un tort si sa te invite sa il mananci alaturi de el si apoi sa-ti mai dea si un servetel. Alianta cu PD a distrus total imaginea si asa sifonata a PSD si implicit l-a tras si pe el in jos in sondaje. Anatema de prostanacul se pare ca il va urmari toata viata. Iliescu si acum cred ca zambeste. Nu cred ca se astepta sa aiba un asemenea impact acel cuvant.
Daca e sa aleg intre Geoana si Basescu, nu ma duc la vot, chiar cu riscul de a iesi din nou Basescu. Vreau sa ma culc linistit ca nu am pus stampila pe Geoana.

2 comentarii:

  1. MIE NU IMI ESTE ASA DE INDIFERENT CINE IESE PRESEDINTE - SPER CA MIRCEA GEOANA SA IASA PRESEDINTE - AVEM NEVOIE DE UN OM ECHILIBRAT, SERIOS SI BINE ASIMILAT IN MEDIILE INTERNATIONALE. DE ASTA IL RESPECT SI IL VOTEZ

    RăspundețiȘtergere
  2. Mircea Geoană este unul dintre cei mai buni diplomaţi pe care i-a avut România în ultimii 20 de ani. Pe langa asta, este un om capabil, un politician competent, si sunt sigur ca in fruntea statului va face lucruri bune pt aceasta tara. Sper din tot sufletul sa iasa victorios pe 6 Decembrie si am toata increderea ca asa va fi

    RăspundețiȘtergere