sâmbătă, 5 decembrie 2009

Sotul betiv si sotia batuta

Atentie: orice asemanare intre sotul betiv si presedinte este pur intamplatoare!

Daca un sot betiv isi bate o data sotia, atunci e vina lui. Daca ajunge in situatia sa o bata si a doua oara, atunci este vina ei.
La fel as putea sa rezum acum si situatia din ultimii 5 ani din Romania. Daca a castigat Basescu in 2004, este o greseala ca s-a ajuns la acea situatie, dar ca orice greseala, ea poate sa apara in mintea si in rezultatul unui vot al unui popor. Dar daca dupa 5 ani, poporul roman il alege tot pe Basescu, atunci nu mai e meritul lui Basescu ci vina poporului roman.
Drag popor roman, sa nu vii la mine sa mi te plangi pe umar daca vei fi dezamagit de Basescu inca 5 ani, pentru ca am sa te alung cat colo. Nu-ti ingropa chipul plin de lacrimi in pieptul meu pentru ca nu vei gasi comfort acolo.
M-ai dezamagit o data. Daca o faci si a doua oara, o sa imi fie rusine ca fac parte din tine, (inca) drag popor.

4 comentarii:

  1. Mi-e mila de tine. Esti indoctrinat politic in ultimul hal. Aceeasi porcaiala intre partide pe care o vedem pe stalpii din oras, o vedem si pe blogul asta

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt orice numai indoctrinat politic nu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mah EMA, dar crezi ca PISATU' ala de geoana e mai bun ? Mie mi se pare ca e mai pervers dect base asa ca nu ma duc la vot. Sa-i futa caini pe amandoi. LUARAR FOC :))=))

    RăspundețiȘtergere